• Institut Alfapreving d.o.o. Beograd Vaš partner za kvalitet
  • +381(0)11/344-97-23

    alfapreving@mts.rs

  • Internacionalnih brigada 22/21

    11000 Beograd

  • Pon-Pet: 7:30 - 15:30

    Sub-Ned: ne radimo

Institut Alfapreving

O nama

Ko smo mi?

Privredno društvo za pružanje usluga iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, protivpožarne zaštite i zaštite životne sredine osnovano je početkom 2006.godine pod nazivom ALFAPREVING D.O.O.

Delatnost društva se stalno širila i početkom 2014. godine prerasta u Institut Alfapreving, proverenog i sigurnog partnera na pružanju usluga iz navedenih oblasti.

Delatnost društva se širi i danas zapošljavamo veći broj inžinjera različitih profila (mašinski inženjeri, elektro-inženjeri, inženjeri tehnologije, inženjeri zaštite na radu, magistar i doktor tehničkih nauka).

Sa čime raspolažemo?

Opremljeni smo najnovijom klasom mernih instrumenata i opreme, s tim da u kontinuitetu pratimo najnovije trendove i naučna i stručna dostignuća u ovoj oblasti kod nas i u Evropi.

Za obavljanje poslova iz delatnosti poseduje odgovarajuće licence Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Ministarstva unutrašnjih poslova, Inženjerske komore Srbije kao i potpisane sporazume o poslovno-tenhičkoj saradnji sa nacionalnim institutima Slovenije i Poljske.

Šta smo radili?

U dosadašnjem radu stekli smo više od 800 poslovnih partnera u zemlji i inostranstvu a sa jednim brojem njih traje višegodišnja saradnja na pružanju usluga iz navedenih oblasti.

Cilj firme je obezbeđenje pune afirmacije na tržištu Srbije i steći veći broj poslovnih partnera, konkurentnošću, kvalitetom usluga i poštovanjem ugovorenih rokova.

Naš tim

Komaprativnu prednost firmi Alfapreving daju njeni zaposleni, stručni i iskusni profesionalci.

team-member
Dragana Stojanović Direktor
team-member
Dr. Ing. Dragan Stojanović
sa Kineskim partnerom
TEHNIČKI DIREKTOR
team-member
INSTITUT ALFAPREVING D.O.O. Radni prostor

Alfrapreving je Vaš partner

Alfapreving

Šta kažu korisnici

Alfapreving newsletter

Prijavite se besplatno na našu mejling listu.

Alfapreving

Privredno društvo za pružanje usluga iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, protivpožarne zaštite i zaštite životne sredine osnovano je početkom 2006.godine pod nazivom ALFAPREVING D.O.O.

Kontakt info

Institut Alfapreving d.o.o.
Internacionalnih brigada 22/21
11000 Beograd

Tel: +381(0)11/344-97-23
Tel: +381(0)11/383-62-25
Faks: +381(0)11/344-97-19

Ponedeljak - Petak: 7:30 do 15:30

Subota: ne radimo

Nedelja: ne radimo